The Transporter Refueled

The Transporter Refueled

Au vrut sa refaca franciza cu o noua trilogie, iar asta e primul film din noua serie. Sper sa o duca pana la capat.

Ed Skrein a preluat rolul de la Jason Statham si se descurca destul de bine, si la volan, si la replicile acide. Chiar si la bataie, dar stiam asta deja din Deadpool. In caz ca va intrebati de unde il stiti si nu ati vazut Deadpool (reparati asta acum!), e posibil sa vi-l amintiti ca pe Daario Naharis din Game of Thrones sezonul 2. Au distribuit alt actor sezonul urmator, nu stiu de ce si nici nu prea conteaza, cata vreme niciunul nu are par albastru ca in carte.

The Transporter

Revenind la Transporter, noutatea consta in faptul ca Frank Martin (soferul!) are si un tata, fost spion, interpretat de Ray Stevenson. Frank Martin senior este un mare cuceritor si cere de la fiul sau punctualitate.

The Transporter Refueled pic 3

De data asta, apar si mai multe fete in film. Tinerele sunt hotarate sa scape dintr-o retea de prostitutie detinuta de mafioti rusi, iar pentru asta apeleaza la Frank. Sunt toate actrite necunoscute si cu figuri frumoase, dar neconventionale: Loan Chabanol, Gabriella Wright, Tatiana Pajkivic si Wenxia Yu.

The Transporter Refueled pic 4

Filmul e interesant tocmai pentru ca are altfel de actori si un nou detaliu despre viata tipului din titlu. Criticile au fost dure fara rost, Transporter e un film cu multa actiune si putine povesti, nu o drama de Oscar. Si e chiar bine realizat. Enjoy!

Leave a Reply