Game of Thrones Sezonul 6 Episodul 6: Blood of My Blood

Bran and Benjen Stark

Mai sunt doar 4 episoade, si atat de multe de spus! Episodul 6 a confirmat cel putin una din teoriile fanilor. Sa le luam pe rand:

In King’s Landing, Tommen si Margaery cedeaza in fata lui High Sparrow, lasand puterea statului in mainile religiei. Singurii pentru care imi mai e teama acolo (restul duca-se) sunt Cersei si Jaime Lannister, in momentul de fata cel mai longeviv cuplu din serial.

Jaime Lannister

Pentru ca Walder Frey nu are cei mai inteligenti descendenti, Jaime este trimis sa recupereze Riverrun-ul de la Brynden “The Blackfish” Tully. Bafta cu asta! De mentionat ce tot acolo se duce si Brienne. Reuniune!

Edmure Tully

Si ca tot vorbim de familia Tully, il mai tineti minte pe mirele de la Red Wedding? Fratele lui Catelyn Stark, Edmure Tully? Ei bine, e in continuare prizonierul familiei Frey si tocmai a fost trimis la Riverrun.

Dincolo de Marea Ingusta, Arya Stark se razvrateste impotriva Oamenilor Fara Fata, refuzand sa omoare o femeie de treaba. Si stie ca fata antipatica de la templu vine dupa ea, asa ca isi recupereaza sabia, pe Needle.

Arya StarkDaenerys Targaryen il recupereaza si ea pe Drogon si tine un discurs maret de pe el. Discursul m-a facut sa ma gandesc la o teorie din colturile intunecate ale forumurilor, cum ca Dany ar fi de fapt personajul negativ al povestii. Mi-ar place asta! Serios, discursul ala…villain stuff!

Daenerys Targaryen and Daario Naharis

Samwell Tarly se opreste acasa sa o lase pe Gilly undeva in siguranta. Mama, sora si fratele lui sunt toti foarte simmpatici si ii fac o primire calduroasa. Cu tatal e alta poveste. La finalul zilei, Sam hotaraste sa isi tina familia unita si fuge cu Gilly, dar si cu sabia tatalui sau, Heartsbane, facuta din otel valyrian, adica o raritate cu care pot fi ucisi White Walkers.

Coldhands

Cele mai importante scene sunt, din nou, cele cu Bran. El si Meera sunt in continuare urmariti de zombie, insa sunt salvati de un calaret misterios. Care e Benjen Stark! Benjen a disparut in sezonul 1 si teoria spune ca el e Coldhands, un calaret misterios care l-a ajutat pe Sam (in carte) cand era de cealalta parte a Zidului. E importnat de mentionat ca asta nu inseamna ca si in carte Coldhands o sa fie Benjen, desi sansele sunt mari.

Fara Jon si Sansa sau Tyrion episodul asta. Dar apar in trailer-ul pentru episodul urmator! Enjoy!

Review Sezonul 6 Episodul 5

Review Sezonul 6 Episodul 4

Review Sezonul 6 Episodul 3

Review Sezonul 6 Episodul 2

Review Sezonul 6 Episodul 1

Leave a Reply