Game of Thrones Sezonul 6 Episodul 7: The Broken Man

Jaime and Bronn

Sansa si Jon se chinuie sa isi formeze o armata. Mai intai ii conving pe salbatici cu ajutorul lui Tormund, apoi ser Davos o convinge pe magnifica Lyanna Mormont, o fetita de 10 ani, sa le dea un numar de 62 de ostasi feroce. Totul e insuficient. Restul caselor din Nord nu vor sa ii ajute, iar Jon vrea sa atace cat mai repede. Drept urmare, Sansa trimite un mesaj in secret. E destul de clar ca ii scrie lui Littlefinger sa-i ceara ajutorul, iar un fan a dezvaluit deja mesajul.

Sansa Stark and Jon Snow

Circula o teorie cum ca din ultima discutie avuta de Sansa cu Littlefinger reiese ca e insarcinata cu copilul lui Ramsay. Trist, dar foarte plauzibil. O alta teorie foarte interesanta este ca Arya si The Waif sunt una si aceeasi persoana, iar toate luptele dintre ele sunt de fapt scene de Fight Club. Nu la fel de plauzibil, insa e greu de crezut ca Arya o sa moara acum. Mai ales ca nu inteleg cum a putut sa fie atat de naiva!? Nu a invatat inca sa-si schimbe fata? De ce nu era pregatita pentru venirea inamicului?

Arya Stark

In King’s Landing, Margaery Tyrell da inca odata dovada de multa viclenie. Face pe pioasa, renunta la intimitate si nu se stramba la High Sparrow cand ii spune ca pentru a face copii femeile nu au nevoie de dorinta, ci de rabdare. In plus, gaseste modul perfect sa isi avertizeze bunica sa fuga. Bunica o asculta, dar inainte ii mai arunca niste replici dure lui Cersei. Aici nu inteleg ceva: de ce toata lume ao uraste pe Cersei, si nimeni pe Margaery? Noua regina imi e mult mai antipatica.

Margaery Tyrell

Jaime e singurul care pare sa o mai iubeasca pe Cersei. Si ca sa se intoarca la ea trebuie sa recupereze cetatea Riverrun de la Brynden Tully, zis The Blackfish. Iar pentru asta apeleaza la Bronn! Toata lumea vobeste de cealalta mare aparitie din episod, insa sa nu trecem peste Bronn. Un Bronn care ii spune clar lui Jaime ca nu mai vrea sa auda de Lannisteri si obiceiul lor de a-si plati datoriile.

The Blackfish

Familia Frey nu face o treaba prea buna cu asediul de la Riverrun, iar amenintarile cu uciderea lui Edmure Tully sunt inutile. The Blackfish nu crede ca nepotul lui mai are scapare, si nu prea da doi bani nici pe Jaime. Badass! Abia astept sa vad ce vorbeste cu Brienne saptamana viitoare.

The Hound

Si ajungem si la cel mai important moment: The Hound traieste! Si, spre deosebire de carte, nu este un calugar resemnat. Sandor Clegane a fost salvat de un calugar pe nume Ray, interpretat de Ian McShane. Ray ii tine locul lui Septon Meribald din carte, un personaj cu un discurs celebru. Apare la inceputul episodului, ca la final sa moara spanzurat. Se insista cam mult pe imaginile cu oameni spanzurati sezonul asta, nu vi se pare?

Brother Ray

Oricum, tipic Game of Thrones, iau un actor ca Ian McShane si ii omoara imediat personajul. Cel putin acum The Hound e hotarat sa se razbune. Mai sunt 3 episoade. Enjoy!

Review Sezonul 6 Episodul 6

Review Sezonul 6 Episodul 5

Review Sezonul 6 Episodul 4

Review Sezonul 6 Episodul 3

Review Sezonul 6 Episodul 2

Review Sezonul 6 Episodul 1

Leave a Reply