Big Stone Gap

Big Stone Gap

Big Stone Gap e numele orasului in care se petrece actiunea filmului, iar filmul e un fel de dramedie romantica pentru gospodine. Imi pare rau ca am pierdut 2 ore cu el.

Ashley Judd si Patrick Wilson interpreteaza personajele principale si pe ei dau vina pentru faptul ca am fost atrasa de trailerul filmului (vedeti mai jos). Ca altfel..

Big Stone Gap Ave

Ave Maria Mulligan este, la 40 de ani, fata batrana a orasului. Mama ei moare si afla ca tatal ei este un italian necunoscut, nu tipul care a crescut-o cu raceala si nu s-a purtat niciodata frumos cu ea. Iar matusa, ei bine, matusa e o femeie batrana si suparata care vrea acum sa-i ia totul pentru ca, in fond si la urma urmei, Ave nu face parte din familia ei.

Big Stone Gap Jack

Jack MacChesney e miner. E cel mai dorit burlac al orasului si tot ce vrea este sa se insoare si sa aiba o familie linistita. Problema lui e ca cea pe care a placut-o intotdeauna este tocmai Ave, iar Ave nu e genul care se marita si gata. Plus ca acum are alte probleme pe cap.

Big Stone Gap

Orasul e colorat de tot felul de personaje pitoresti, interpretate de actori cunoscuti: Whoopi Goldberg, Anthony LaPaglia, John Benjamin Hickey, Jenna Elfman si Jane Krakowski. Daca sunteti teribil de plictisiti si e filmul asta la TV, sa zicem ca puteti incerca. Altfel…Skip!

Leave a Reply