Surf’s Up

Surfs Up

Stiu ca abia v-am povestit de desene animate, dar ati vazut ce frumos s-a facut afara? Nu ca aveti chef sa mergeti la mare? Eu abia astept plaja, valurile si coada la clatitele de Vama.

In ultimul timp am tot prins la TV animatia Surf’s Up din 2007. Vai ce tare e filmul asta! E mai amuzant decat ultimele aparitii Ice Age sau Shrek si e imaginea idilica a verii. Plus ca e facut la misto ca un documentar despre sport.

Surfs Up

Cody Maverick (Shia LaBeouf) este nou la concursul de surf si are multe de dovedit. Cand era mic, a fost inspirat de insusi Big Z (Jeff Bridges) sa se apuce de acest sport.

In general, surferii sunt pinguini. Asta nu l-a oprit pe Chicken Joe (Jon Heder), un tip blond care spune intr-una “duuude” sa se apuce de el, in fond era singurul lucru la care era priceput. El si Cody vor concura impotriva lui Tank (Diedrich Bader), un tip dur caruia ii plac trofeele dubios de mult.

Surfs Up

Noi prieteni ai lui Cody, salvamarul Lani (Zooey Deschanel) si Zeke ii vor ajuta sa descopere insula si sa afle care e cel mai important lucru cand faci surf: sa te distrezi! Vestea buna e ca Surf’s Up 2 e anuntat pentru 2017. Enjoy!

Leave a Reply