Ashby

Ashby

Ashby e genul acela de film indie cu adolescenti cuminti in plina dezvoltare si adulti tristi care redescopera bucuria vietii. Un clasic!

Ce se intampla in Ashby e, insa, destul de original: un pusti prea inteligent pentru binele lui (si bine crescut!) trebuie sa scrie un eseu despre o conversatie cu un om batran, asa ca se duce la vecinul sau. Vecinul (Ashby – Mickey Rourke) e un fost agent CIA care tocmai a aflat ca mai are foarte putin de trait. De aici reiese clar dramedia.

Ashby

Cam toate chestiile care inclina balanta in directia comediei apar in trailer, asa ca ramanem cu drama. Ashby a omorat multi oameni, dar oare chiar toate crimele au fost in folosul statului?

Pustiul, Ed (Nat Wolff e clar in plina ascensiune) e nou in oras si cu talente in ale literaturii, ceea ce il face sa fie ne-popular la inceput. Insa vrea sa isi impresioneze tatal absent, asa ca se antreneaza pentru echipa de fotbal. Si chiar e bun la asta.

 

Numai ca fotbalul nu da foarte bine cu noua lui prietena, Eloise (Emma Roberts). Mai introvertita si nu tocmai bine integrata in ierarhia societatii de liceu, il prefera pe Ed cel ciudat si politicos.

 

Ashby

Mama lui Ed (Sarah Silverman) este divortata si in cautare de “iubire”, insa nu are chiar cele mai bune metode pentru descoperirea ei. Dar asta mi-a amintit ca mai e o secventa amuzanta in film care nu e in trailer.

Cand aveti de pierdut o ora si jumate in fata televizorului, incercati Ashby, e zen si e filmat intr-un cartier american ingrijit si cu iarba verde. Enjoy!

Leave a Reply