The Pleasure of Your Company

Wedding DazeIl gasiti pe IMDB si sub titlul, potrivit de altfel, Wedding Daze. Dar pe cuvant ca nu e despre nunti si organizarea lor (stiu ca ma banuiti de obsesia asta momentan).

Boyfriend Fiance avea avion luni dimineata la 8, deci ne-am trezit amandoi la 5. Intr-o zi de luni, 5 dimineata… Dupa ce a plecat m-am lungit pe canapea si am dat drumul la TV, unde tocmai incepuse filmul asta, cu Isla Fisher. Always stop for Isla Fisher!

Wedding DazeTipa trebuie sa aiba si in realitate o personalitate extraordinara – e maritata cu Borat,  l-a ajutat sa strecoare la Oscarurile de anul acesta costumul de Ali G, joaca in filme indie si in comedii si se tine departe de atentia publica. Am fost foarte dezamagita sapatamana trecuta sa constat ca nu mai apare in Now You See Me 2. 

In filmul de fata joaca impreuna cu Jason Biggs, care acum 10 ani era varianta mediocra a unui Hugh Grant american. El tocmai a suferit o dezamagire in dragoste (mai grava decat ati crede), ea este impinsa de mama sa isi gaseasca pe cineva. Si cel mai romantic ortoped din oras o place!

Wedding DazeCand ii serveste lui Jason cafea, el o cere in gluma de nevasta. Si se trezeste ca straina din fata lui spune da si ii sare in brate. Iar pe urma tot filmul se gandesc daca sa mearga pana la capat sau nu, analizand relatiile parintilor si ale prietenilor lor.

Nu e cea mai reusita comedie si probabil nu m-as uita a doua oara la ea. Dar era de dimineata la TV, si eu eram extrem de lenesa. Plus ca parintii sunt jucati de actori cunoscuti: Joe Pantoliano, Joanna Gleason, Edward Hermann si Margo Martindale. Deci, daca dati de el la televizor, enjoy!

Leave a Reply