Deadpool

DeadpoolA fost cel mai tare film de Valentine’s Day pe care l-am vazut vreodata. Da, e o poveste de dragoste, cu mercenari si anti-eroi, barmani si prostituate. Si e perfect 😀

Acum 6 ani, Ryan Reynolds a jucat un Deadpool cu fara gura in X-Men Origins: Wolverine, un film pe care toata lumea vrea sa il uite. 2 ani mai tarziu a incercat iar sa fie super-erou in Green Lantern si a fost, din nou, un dezastru (costum verde facut pe calculator), chestie care i-a afectat cariera. Drept urmare, au fost foarte multi oameni de convins pentru realizarea acestui film. Ceva ce numai “The Sexiest Man Alive” (2010) putea face.

Marketingul filmului a fost puternic: multe teasere, poante, “breaking the fourth wall” (refuz sa traduc expresia, e cand un personaj devine constient de faptul ca e fictiv si incepe sa vorbeasca cu publicul/citititorul) si, mai ales, Ryan Reynolds peste tot. Pana si Gossip Girl-ul de acasa s-a straduit (Reynold e insurat cu Blake Lively).

DeadpoolFilmul ne prezinta orginea lui Captain Deadpool (fara sa indrazneasca cineva sa foloseasca cuvantul origine!), cum a devenit el un mutant nemuritor, si cum s-a indragostit de Vanessa (care ar trebui sa devina Copycat intr-un film viitor). Si da, Morena Baccarin e foarte sexy aici.

Comic relief – sidekick-ul e un barman interpretat de T.J. Miller. Sunt 2 personaje negative relativ importante: Ajax zis oficial Francis (Ed Skrein) si Angel Dust (Gina Carano), iar ca ajutor primeste 2 X-Men mai putin cunoscuti: Colossus (Stefan Kapicic) si Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand). Personajul exista si inainte de film cu numele asta, nu l-au inventat ei.

Si cred ca Hugh Jackman ar trebui sa primeasca credite pentru toate referintele care se fac la el in filmul asta.

DeadpoolAm asteptat mult filmul si nu am fost dezamagita. Great piece of entertaining. E amuzant, nou, are violenta gratuita si sex mai indraznet. Si trebuie neaparat sa-l vedeti. Continuarea a fost promisa inainte de lansarea oficiala, stiau de la inceput ca o sa sparga box-office-ul de week-end-ul asta. A, si l-am vazut in 2D! Nu am avut nevoie de ochelari, motiv pentru care va sugerez insistent sa va duceti la cinema. Enjoy!

Leave a Reply